Kijk het filmpje terug van de ‘talk’ over ‘Touch’

Op vrijdag 24 februari – Nationale Beton Aai Dag – gaf ik een talk rond het thema ‘Touch’. In Galérie Moderne in hartje Utrecht liet ik de mooiste brutalistische gebouwen zien van Utrecht, Nederland en wereldwijd. ‘Touch’ gaat over het aaien van beton en hoe een aantal beton-aaiers met elkaar in ‘touch’ kwam met een boek over brutalisme als resultaat: BRUUT, de Atlas van het brutalisme in Nederland. Was je er niet bij? Je kunt de hele presentatie hier terugkijken.

Ook een CREATIVE MORNING bijwonen?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s